El Dia dels Enamorats 14 de Febrer Sant Valentí

La diada més romàntica de tot l’any és sense cap mena de dubte el 14 de febrer, el dia dels enamorats o també conegut com el dia de sant valentí.

A Reigmat cada any ens agafem el sant valentí amb més ganes i amb més amor que l’anterior, preparant cada detall en la decoració de la parada, fent noves composicions florals, i preparant els millors conjunts per a tots aquells que han de fer un regal a una persona especial.

Per sant Valentí, el color rosa destaca entre els altres colors, tot i que hi ha tendències per a tots els gustos. Així que quan s’acosti la data, recorda qui es mereix un detall de part teva en aquest dia tan especial.

Per el dia dels enamorats a Reigmat pots trobar més varietat de flors que altres èpoques de l’any, innovant any rere any amb nous rams florals. També són imprescindibles les plantes i les composicions tant per interior com per exterior. O els verds i complements per aquesta gran diada.

A Reigmat com per sant valentí sempre pots gaudir de tot allò relacionat amb Flors, Plantes, Verds, Complements i amor.

Us deixem un repertori de fotografies de la preparació de l’esdeveniment i també del resultat final. Esperem que us agradi i que ens visiteu al facebook!

Bon dia dels enamorats per tots aquells afortunats que coneguin l’amor!