Mercademostracions REIGMAT Nadal 2016

Aquestes “Mercas” han estat molt creatives, s’han pogut veure les noves tendències per aquest Nadal.

A Reigmat, s’ha pogut gaudir d’un gran repertori d’idees, novetats i productes de tota mena relacionats amb les festes nadalenques.

Amb molta preparació per part de l’empresa, es va poder presenciar una parada de flors plantes, verds i complements on es va poder gaudir, aprendre i intercanviar idees entre clients i venedors.

L’equip de Reigmat va realitzar una composició d’un arbre de Nadal i una gran copa de decoració espectacular de tendència nadalenca, potenciant productes propis en totes les composicions.

No va faltar el toc de decoració penjant des de dalt de la parada, o l’organització dels productes de venda per famílies, colors i combinacions decoratives.

La cadena famosa per Josep Cuní, 8TV va rodar part de la retransmissió de l’esdeveniment des de la pròpia parada de Reigmat, aprofitant la seva decoració per donar la millor imatge televisiva per antena.

Us deixem un repertori de fotografies de la preparació de l’esdeveniment i també del resultat final. Esperem que us agradi i que ens visiteu al facebook!

L’equip de Reigmat flor us desitja un bon Nadal!

Seguidament podreu gaudir de les últimes composicions dels arbres de nadal de Reigmat dels últims 5 anys:

Amb l’animació de les Mercas 2016 i amb tots els comentaris que estem rebent sobre els arbres de nadal, proposem un joc per a tots aquells que vulguin dir la seva. 

Hem recopilat fotografies dels últims 5 anys dels arbres que hem dissenyat a Reigmat, així que podeu votar quin creieu que és el millor! Podeu votar al nostre facebook!

BON NADAL!

Arbres Nadal

Mercademostracions REIGMAT Nadal 2015

Com no podia ser d’una altre manera, Reigmat es va bolcar amb les decoracions de la seva parada. La feina ben feta, les combinacions impossibles de colors, textures i productes prenen vida des de fa molts i molts anys a les Mercas de Reigmat.

El 2015 va ser un Nadal ple d’alegria per a tots els amants de les flors, plantes, verds i complements nadalencs. Les tendències del 2015 van ser amb olor d’eucaliptus, ja que es van portar tant l’eucaliptus de flor, com el Gunnii o l’Americà tant naturals com tenyits de vermell o el salvatge i el Parvifolia, i finalment les varietats de Populus naturals, tenyits i fins hi tot en llavo.

Com es va poder comprovar, les tendències segueixen les línies dels anys passats, evolucionant cap a noves tendències marcades per les modes del moment.

Tots els nadals i a totes les Mercas es pot dir que triomfen 3 colors, que són el Verd, el vermell i el Daurat. Així que si voleu fer una aposta tradicional però segura, podeu crear composicions amb els tres color reis d’aquestes festes.

Seguidament un bon repertori de les composicions i propostes de Reigmat per el 2015 cap endavant!