Trobaràs tot el que necessites per reviure la llegenda de Sant Jordi i la Rosa

 

 •  

  Roses Preparades

   

  Si preferiu que us preparem les Roses us les preparem amb l’espiga i l’envoltori amb senyera

  Roses preparades verdes

   

        

     Pocedència: Equador, Colòmbia

     Colors envoltoris: Plata, Blanc, Verd, Crema, Transparent

     Qualitat5 estrellas

     Mides: 50, 60, 70 cm

     Galleda: 50 unitats

  Les Roses Vermelles Preparades s’entreguen en galledes de 50 roses preparades directament per vendre a la diada de Sant Jordi, sense que necessitin cap manipulació per part vostre. La galleda també s’entrega, així que no us haureu de preocupar per buscar cap recipient on posar-les.

  Les Roses Preparades són Rosses Freedom cultivades a Equador i Colòmbia de color Vermell. Van muntades juntament amb una espiga seca blanca dins d’un envoltori que pot ser de color Plata, Blanc, verd, Crema o Transparent. Tots els envoltoris porten la senyera catalana.

  L’opció de comprar les Roses Preparades per la diada de Sant Jordi, segurament és l’opció més freqüentada des de ja fa varies dècades, sobretot per els venedors no experts en el ram de les flors. Realment dona molt bons resultats, al mateix temps que no té cap complicació per part de qui adquireix el producte.

  Amb l’opció de comprar Roses Vermelles Preparades el dia de l’any en que es venen més roses a tota Catalunya, ens assegurem un èxit de ventes per Sant Jordi, tot i tenint centenars de competidors al voltant nostre. Aquest fet s’ha pogut reviure any rere any per el gran dia de Sant Jordi.

  Les Roses Vermelles Preparades que venem a Reigmat, són d’alta qualitat i frescor, ja que al ser una empresa amb tants anys d’experiència que ens avalen en diades de Sant Jordi i sent professionals del sector de les flors i les roses, preparem les roses amb el temps just i amb material d’alta qualitat per poder oferir les Roses Vermelles Preparades que ja fa anys que oferim als nostres clients.

  En cas de voler Roses Preparades d’altres colors, també preparem Roses Preparades que no siguin vermelles sota encàrrec. D’aquesta manera podem fer una diada de Sant Jordi amb roses de tots colors per tots aquells que vulguin tenir més varietats de color y així noves possibilitats de ventes.

   

  Roses preparades

 •  

  Roses Vermelles 

   

  Si esteu pensant en montar les vostres pròpies Roses

    Pocedència: Equador, Colòmbia

  Varietat:

  Freedom Extra

  Freedom Premium

  Qualitat:

  4 estrellas copia

  5 estrellas

  Mides:

  40, 50, 60, 70 cm

  40, 50, 60, 70 cm

  Paquet:

  20 o 25 unitats

  20 o 25 unitats

                      

  Les Roses Vermelles s’entreguen en paquets de 20 o 25 roses, les quals podreu preparar al vostre gust per poder vendre a la diada de Sant Jordi, aquestes roses vermelles necessitaran una certa manipulació per poder-les posar a la venta.

  Les Roses Vermelles són Roses Freedom cultivades a Equador i Colòmbia. Aquesta varietat de rosa dona un molt bon resultat, ja que és molt duradora, té un color vermell intens i té un cap de la rosa gros.

  Tenim dos varietats de rosa Freedom per la diada de Sant Jordi, la Rosa Freedom Extra i la Rosa Freedom Premium. La veritat és que les dues són d’una qualitat molt elevada, així que tant si agafeu una com l’altre no us quedareu gens descontents. La Rosa Freedom Premium té una durabilitat i un cap una mica més gran que la Rosa Freedom Extra.  Podríem dir que la Rosa Freedom Extra és una rosa de GRAN Qualitat, mentre que la Rosa Freedom Premium és una rosa de Qualitat SUPERIOR.

  No us heu de descuidar quins complements utilitzareu aquesta diada de Sant Jordi per acompanyar les vostres roses. A Reigmat us podem proporcionar tots els acompanyaments que necessiteu. A la pestanya d’ ACOMPANYAMENTS podeu trobar tots els Verds, Flors i Espigues que necessiteu. Els complements com Cintes o bosses per posar les roses també us els podem proporcionar a Mercabarna-Flor.

  Reigmat us entregarà galledes si les necessiteu pagant un petit import, en el cas que al finalitzar el dia de Sant Jordi no necessitéssiu les galledes, nosaltres us retornarem l’ import si ens torneu les galledes, d’aquesta manera molts de vosaltres podeu comprar recipients a bon preu, i la resta podeu fer-los servir només per la diada de Sant Jordi, sense acabar pagant pels recipients si ens els torneu.

  L’opció de comprar les Roses Vermelles en Paquets és la millor opció per totes aquelles Floristeries, professionals del sector, associacions, particulars, escoles i aficionats a la diada de Sant Jordi, que tinguin temps i gent per poder preparar una rosa de Sant Jordi diferent, especial i divertida, que farà que les roses que poseu a la venta a la diada siguin totalment personalitzades y diferents de les altres. Normalment aquest tipus de preparació de rosa a la diada de Sant Jordi, els Clients acaben valorant més aquesta rosa.

  Les Roses Vermelles que venem en paquets a Reigmat, són d’alta qualitat i frescor, ja que al ser una empresa amb tants anys d’experiència que ens avalen en diades de Sant Jordi i sent professionals del sector de les flors i les roses, sempre escollim la millor rosa de Sant Jordi per aconseguir els millors resultats per els nostres clients.

  En cas de voler també Roses en paquets d’altres colors, també en tenim com podeu veure a la pestanya de ROSES DE COLOR. D’aquesta manera podem fer una diada de Sant Jordi amb roses de tots colors per tots aquells que vulguin tenir més varietats de color y així noves possibilitats de ventes.

   

 •  

  Roses de Color 

   

  Si esteu pensant en montar les vostres pròpies Roses de colors

    Pocedència: Holanda

  Colors:

  Blanc, Groc, Rosa, Taronja, Blau, Arcoiris, Blau-Grana

  Qualitat:

  5 estrellas

  Mides:

  70, 80 cm

  70, 80 cm

  Paquet:

  10 o 20 unitats

  10 o 20 unitats

  Blanques                Grogues               roses               Taronges               Blaves                  Arcoiris

 •  

  Acompanyaments 

   

  Disposeu de diversos acompanyaments per preparar les vostres pròpies roses

  Espiga Seca Blanca

   

  Flor de Seda Blanca 150x150

  Flor de Cera Blanca

   

  Eucaliptus Salbatge 150x150

  Eucaliptus Salvatge

  Espiga Seca Negra

   

  Flor de seda Rosa 150x150

  Flor de Cera Rosa

   

  Eucaliptus Menta 150x150

  Eucaliptus Menta

  Espiga Verda

   

  paniculata 150x150

  Paniculata

   

  Eucaliptus Guni 150x150

  Eucaliptus Guni

  Aspidistra

   

  solidago 150x150

  Solidago

   

  Cua d'Òs 150x150

  Cua d’Ós

  Leder

   

  Limonium 150x150

  Limonium

   

  Zipugon 150x150

  Ophiopogon